Inauguració i xerrada “Esglésies, ermites i capelles al sud de la Terreta. 1.400 anys d’història a Tremp

Ahir dia 5 de juliol al vestíbul de l’Arxiu del Consell Comarcal del Pallars Jussà es va fer la visita a l’exposició “Esglésies, ermites i capelles al sud de la Terreta. 1.400 anys d’història”. Posteriorment a l’Epicentre de Tremp es va fer la xerrada explicativa de les característiques de cadascun dels temples. Voldria donar les gràcies al director de l’Arxiu pel seu suport, a la regidora de l’ajuntament de Tremp i a l’alcalde del Pont de Montanyana per  la seva assistència i a tots els que em van acompanyar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s