VI Enraonem de la Terreta 2022

Ahir dia 19 de març es va dur a terme la VI Enraonem de la Terreta amb el títol: “El passat com a projecte de Futur”-Homenatge a Ramon Violant i Simorra-. Hi van participar Aureli Barrull que fa fer una introducció a la jornada, Pep Coll va fer la xerrada “El sastre que va cosir el Pirineu” explicant la figura i la vida de l’etnògraf pallarès. Ignasi Ros va parlar sobre la important obra escrita i la seva metodologia de treball. Jo vaig fer una explicació sobre diferents aspectes etnogràfics de la Terreta i finalment, Ferran Rella va posar en valor com la cultura pot ser un motor econòmic i de desenvolupament d’un territori com són les Valls d’Àneu. Un èxit de participació dels socis i amics de Fem Terreta que va omplir de gom a gom la sala polivalent de la Casa Nova de Sapeira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s